Жаңалықтар

Колледжде 2022 жылдың 17 маусымында «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы, «Аспаз» біліктілігі бойынша үшінші курс білім алушылары арасында эксперимент түрінде демо-емтихан өтуде.

2022 жылдың 17 маусымында колледжде «Ет және ет өнімдерін өндіру» мамандығы, «Шұжық өнімдерін қалыптаушы» біліктілігі бойынша СФ-20 екінші курс тобында технологиялық тәжірибені қорғау өтті.

«Әкімші», «Кондитер-безендіруші» біліктіліктері бойынша бірінші курс топтарында емтихандар өтуде.

17 июня 2022 года в колледже состоялась защита технологической практики в группе второго курса СФ-20, специальность "Производство мяса и мясной продукции (по видам), квалификация "Формовщик колбасных изделий".

Экзамены в группах первого курса по квалификациям "Администратор", "Кондитер-оформитель".

Карта сайта