Жаңалықтар

29 қаңтарда Қостанай политехникалық колледжінде Қостанай қызмет көрсету саласының колледждің студенті «Интеллектуалдық әлеуеті: идеялар, ғылымы, инновациялар» ғылыми-практикалық конференциясына қатысты.

Конференция мақсаты студенттердің интелектуалдық шығармашылығын дамыту, оларды зерттеу жұмыстарына тарту болып табылады.

 

 

СФ-32 тобында «Шұжық өнімдерінің қалыптаушысы» өндірістік оқыту сабағы өткізілді.

«Ұсақ тілімді жартылай өнім -бефстрогандарды дайындау» тақырыбы бойынша өндірістік оқыту сабағы ұсынылды. Болашақ-тақырыптық жоспардағы «Ет жартылай өнімдерін дайындау»бағдарламасының оныншы тақырыбы. Үлгі бойынша - жетілдірілгенсабақ, ет жартылай өнімдерін дайындау бойынша алдында алған білімі, шеберлігі. Бағдарлама бойынша сабақ тақырыбына 6 сағат берілді.

Сабақ тақырыбы: НОМ-2 құрылымы және жұмыс принципі.

Сабақ мақсаты:

Білімділік: Білім алушыларды НОМ-2  құрылымымен және жұмыс принципімен таныстыру.

Дамытушылық: Технологиялық үдеріске қадағалауды жүзеге асырудың шеберлігін қалыптастыру.

Тәрбиелік: Ұжымдық еңбек жағдайында өндірілген өнімнің сапасына жауапкершілік сезімін тәрбиелеу.

Сабақ өткізу барысында мына мақсаттар қойылды:

- Студенттерді толымдысы бар кәмпиттердің ақауларын анықтау және оларды жою; студенттерде алған білімдері арқылы кәсіптік түсініктері мен әрекет ету тәсілдерін, ғылыми білімнің жүйесін қалыптастыру.

- Зейінділікті, толымдысы бар кәмпиттердің ақаулықтарын анықтау және жою бойынша практикалық шеберлігі мен дағдыларын, жұмыста ептілік пен шапшаңдықты, өз бетінше жұмыс жасауын дамыту.

- Еңбегінің соңғы нәтижесіне жетуіне жауапкершілік сезіміне тәрбиелеу, шикізатты ұқыпты жұмсауға, мамандыққа деген қызығушылығына, ұжымда жұмыс істей алу шеберлігіне.

Карта сайта