Телефондары
110000, Қостанай қ.,
Н.Назарбаев даңғ., 68
Тел факсі: 8 7142 54-28-15
Қабылдау кабиентінің
тел: 8 7142 54-28-15
Эл. поштасы: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Жаңалықтар
«Математика менің мамандығымда» дөңгелек үстелі
9 қараша күні Ж.А. Кусеубаева «Математика менің мамандығымда» дөңгелек үстелін ұйымдастырған. Мақсаттары мен міндеттері: ынта-ықыласын тәрбиелеу, ұйымдастырушылық және көшбасшылық қасиеттерін анықтау; коммуникативті құзыреттілікті қалыптастыру, сөйлеу қызметінің әртүрлі түрлерін меңгеру, өзге адамның сөз сөйлеуін қабылдау және өз пікірін білдіру шеберлігін дамыту. Өткізу нысаны: конференция.
«Заман талабына сай қадам жасау» компьютерлік шеберлігінің конкурсы
8 қарашада информатика пәнінің оқытушысы Соловьева Светлана Владимировна I-II курс студенттері арасында «Заман талабына сай қадам жасау» компьютерлік шеберлігінің конкурсын өткізді.
Осы іс-шараның мақсаты: білім алушылардың ақпараттық мәдениетінің деңгейін арттыру; білім алушылардың танымдық қызығушылығын, шығармашылық белсенділігін дамыту; қарсыласын құрметтеуге, тапқырлыққа, мамндыққа деген сүйіспеншілігін тәрбиелеу.
Подробнее: «Заман талабына сай қадам жасау» компьютерлік шеберлігінің конкурсы
«Не? Қашан? Неге?»химия пәні бойынша зияткерлік ойыны
7 қарашада химия пәнінің оқытушысы Өтембекова Раушан Қабиденқызы организовала познавательное внеклассное мероприятие «Не? Қашан? Неге?» сыныптан тыс таңымдық іс-шарасын ұйымдастырды.
1-3 курсының топтары жұмылдырылған: СП-10, СП-11, СКД-18, СКД-17, СН-18, СН-27, СКК-34, СП-27, СП-28. «Титан» атты білгірлер командасы ҚҚКСК қызметкерлері мен оқытушыларының, сонымен қатар 3 курс студенттерінің сауалдарына жауап берді.
Подробнее: «Не? Қашан? Неге?»химия пәні бойынша зияткерлік ойыны
«Дәл ғылымдар апталығы»
07.11.16 ж. - 11.11.2016 ж. аралығында Қостанай қызмет көрсету колледжінде «Дәл ғылымдар апталығы» өткізілді.
Мейрамхана және банкет тағамдарын даярлау технологиясы
2016 жылы 5 қарашада СО-37 тобында «Пампушка салынған украин борщы» тақырыбы бойынша ашық сабақ өткізілді. Сабақ басында сабақ тақырыбы және мақсаттары жарияланды.
Подробнее: Мейрамхана және банкет тағамдарын даярлау технологиясы