Телефондары
110000, Қостанай қ.,
Н.Назарбаев даңғ., 68
Тел факсі: 8 7142 54-28-15
Қабылдау кабиентінің
тел: 8 7142 54-28-15
Эл. поштасы: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Жаңалықтар
Тәтті мамандық
Елена БУЗЮКИНА аспаздық ісінде жоғары шеберлікке қол жеткізуге тырысады. Ол өзіне еліктейтін, соған ұқсас болғысы келетін кондитерді таңдап алды – оләйгілі мәскеулік кондитері.
Қызмет көрсету колледждің студенті Бузюкина Еленаның өмірі қарқынды өтіп жатыр. «Көшбасшымектебі» әртүрлі конференцияларға қатысуы, жастар мәслихаты. Бірақоның арманы кондитер мансабы жайында емес.
«Интеллектуалдық әлеуеті: идеялар, ғылымы, инновациялар» ғылыми-практикалық конференциясы
29 қаңтарда Қостанай политехникалық колледжінде Қостанай қызмет көрсету саласының колледждің студенті «Интеллектуалдық әлеуеті: идеялар, ғылымы, инновациялар» ғылыми-практикалық конференциясына қатысты.
Конференция мақсаты студенттердің интелектуалдық шығармашылығын дамыту, оларды зерттеу жұмыстарына тарту болып табылады.
Подробнее: «Интеллектуалдық әлеуеті: идеялар, ғылымы, инновациялар» ғылыми-практикалық конференциясы
«Шұжық өнімдерінің қалыптаушысы» мамандығы бойынша ашық өндірістік оқыту сабағы
СФ-32 тобында «Шұжық өнімдерінің қалыптаушысы» өндірістік оқыту сабағы өткізілді.
«Ұсақ тілімді жартылай өнім -бефстрогандарды дайындау» тақырыбы бойынша өндірістік оқыту сабағы ұсынылды. Болашақ-тақырыптық жоспардағы «Ет жартылай өнімдерін дайындау»бағдарламасының оныншы тақырыбы. Үлгі бойынша - жетілдірілгенсабақ, ет жартылай өнімдерін дайындау бойынша алдында алған білімі, шеберлігі. Бағдарлама бойынша сабақ тақырыбына 6 сағат берілді.
Подробнее: «Шұжық өнімдерінің қалыптаушысы» мамандығы бойынша ашық өндірістік оқыту сабағы
«Кәмпитші» мамандығы бойынша ашық өндірістік оқыту сабағы
Сабақ тақырыбы: НОМ-2 құрылымы және жұмыс принципі.
Сабақ мақсаты:
Білімділік: Білім алушыларды НОМ-2 құрылымымен және жұмыс принципімен таныстыру.
Дамытушылық: Технологиялық үдеріске қадағалауды жүзеге асырудың шеберлігін қалыптастыру.
Тәрбиелік: Ұжымдық еңбек жағдайында өндірілген өнімнің сапасына жауапкершілік сезімін тәрбиелеу.
Подробнее: «Кәмпитші» мамандығы бойынша ашық өндірістік оқыту сабағы