Жаңалықтар

Елена БУЗЮКИНА аспаздық ісінде жоғары шеберлікке қол жеткізуге тырысады. Ол өзіне еліктейтін, соған ұқсас болғысы келетін кондитерді таңдап алды – оләйгілі мәскеулік кондитері.

Қызмет көрсету колледждің студенті Бузюкина Еленаның өмірі қарқынды өтіп жатыр. «Көшбасшымектебі» әртүрлі конференцияларға қатысуы, жастар мәслихаты. Бірақоның арманы кондитер мансабы жайында емес.

 

29 қаңтарда Қостанай политехникалық колледжінде Қостанай қызмет көрсету саласының колледждің студенті «Интеллектуалдық әлеуеті: идеялар, ғылымы, инновациялар» ғылыми-практикалық конференциясына қатысты.

Конференция мақсаты студенттердің интелектуалдық шығармашылығын дамыту, оларды зерттеу жұмыстарына тарту болып табылады.

 

 

СФ-32 тобында «Шұжық өнімдерінің қалыптаушысы» өндірістік оқыту сабағы өткізілді.

«Ұсақ тілімді жартылай өнім -бефстрогандарды дайындау» тақырыбы бойынша өндірістік оқыту сабағы ұсынылды. Болашақ-тақырыптық жоспардағы «Ет жартылай өнімдерін дайындау»бағдарламасының оныншы тақырыбы. Үлгі бойынша - жетілдірілгенсабақ, ет жартылай өнімдерін дайындау бойынша алдында алған білімі, шеберлігі. Бағдарлама бойынша сабақ тақырыбына 6 сағат берілді.

Сабақ тақырыбы: НОМ-2 құрылымы және жұмыс принципі.

Сабақ мақсаты:

Білімділік: Білім алушыларды НОМ-2  құрылымымен және жұмыс принципімен таныстыру.

Дамытушылық: Технологиялық үдеріске қадағалауды жүзеге асырудың шеберлігін қалыптастыру.

Тәрбиелік: Ұжымдық еңбек жағдайында өндірілген өнімнің сапасына жауапкершілік сезімін тәрбиелеу.

Карта сайта