Технологиялық апта аясында өндірістік оқыту шебері Инна Ивановна Ковальчук және СП-20 тобының студенттері аспаз біліктілігі «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығының бірінші курс студенттері үшін «Тартылған етті құймақтарға орау» шеберлік сыныбын өткізді.
Жақсы пісіру қабілеті аспазға жалпыға бірдей танымал және басқаларға гастрономиялық рахат әкеледі. Аспазшының таланты оның сыйы не ас үйдегі жаттығулар мен тәжірибелердің нәтижесі болуы мүмкін. Ең бастысы-тамақ дайындауды үйрену.
Студенттер құймақ толтырудың әртүрлі тәсілдерімен және толтыруларымен танысты, мысалы: ұлулар, кәмпиттер, қапшықтар, орамалар, үшбұрыш түрлерінде, ұяшықтар, круассандар, конверт түрінде, канапе, бұйра сақина түрінде, налистник түрінде, қайық түрінде, түтік түрінде. Студенттер тартылған етті құймаққа салуға белсенді қатысып, өз өнімдерін қуана көрсетті.