Телефондары
110000, Қостанай қ.,
Н.Назарбаев даңғ., 68
Тел факсі: 8 7142 54-28-15
Қабылдау кабиентінің
тел: 8 7142 54-28-15
Абай даңғ., 23
Тел факсі: 8 7142 22-28-33
Қабылдау кабиентінің
тел: 8 7142 22-28-33
Эл. поштасы:
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Жаңалықтар
Ғашықтар күні
13 ақпанда колледжде СП-27 тобының студенттері «Купидон поштасын» дайындады. Онда барлық тілек білдірушілер өздерінің «сезінушілік» құттықтауларын салуына мүмкіндік тері бар. Өздерінің сүйіспеншіліктерін және ғашықтық сезімдерін білдірулеріне тамаша мүмкіндік ұсынылды. Оқу күнінің соңында «валентинкалар» өз иелеріне берілді.
Тұмаумен қалай күресу керек
Тұмаудың алдын-алу және онымен күресу мақсатында 2016 жылдың 5 ақпанынан - 11 ақпанына дейін Қостанай қызмет көрсету саласының колледжінде 1 және 2 курс студенттері арасында «Тұмаумен қалай күресу керек» тақырыбы бойынша шығармалар сайысы өткізілді. Осы байқаудың өткізілуіне жауапты оқытушысы - И.В. Семенова, орыс тілі пәнінің оқытушысы. Байқау қатысушылары: 1 курс - 67 білім алушы; 2 курс - 116 білім алушы.
«Интеллектуалдық әлеуеті: идеялар, ғылымы, инновациялар» ғылыми-практикалық конференциясы
29 қаңтарда Қостанай политехникалық колледжінде Қостанай қызмет көрсету саласының колледждің студенті «Интеллектуалдық әлеуеті: идеялар, ғылымы, инновациялар» ғылыми-практикалық конференциясына қатысты.
Конференция мақсаты студенттердің интелектуалдық шығармашылығын дамыту, оларды зерттеу жұмыстарына тарту болып табылады.
Подробнее: «Интеллектуалдық әлеуеті: идеялар, ғылымы, инновациялар» ғылыми-практикалық конференциясы
Тәтті мамандық
Елена БУЗЮКИНА аспаздық ісінде жоғары шеберлікке қол жеткізуге тырысады. Ол өзіне еліктейтін, соған ұқсас болғысы келетін кондитерді таңдап алды – оләйгілі мәскеулік кондитері.
Қызмет көрсету колледждің студенті Бузюкина Еленаның өмірі қарқынды өтіп жатыр. «Көшбасшымектебі» әртүрлі конференцияларға қатысуы, жастар мәслихаты. Бірақоның арманы кондитер мансабы жайында емес.
«Шұжық өнімдерінің қалыптаушысы» мамандығы бойынша ашық өндірістік оқыту сабағы
СФ-32 тобында «Шұжық өнімдерінің қалыптаушысы» өндірістік оқыту сабағы өткізілді.
«Ұсақ тілімді жартылай өнім -бефстрогандарды дайындау» тақырыбы бойынша өндірістік оқыту сабағы ұсынылды. Болашақ-тақырыптық жоспардағы «Ет жартылай өнімдерін дайындау»бағдарламасының оныншы тақырыбы. Үлгі бойынша - жетілдірілгенсабақ, ет жартылай өнімдерін дайындау бойынша алдында алған білімі, шеберлігі. Бағдарлама бойынша сабақ тақырыбына 6 сағат берілді.
Подробнее: «Шұжық өнімдерінің қалыптаушысы» мамандығы бойынша ашық өндірістік оқыту сабағы